vinoalfredo is geboren uit passie.

Na jarenlang in de catering/hotels gewerkt te hebben en met passie koken en geserveerd te hebben, kwam steeds meer de vraag van mijn gasten: ‘Heb je bij de gerechten die je serveert ook een bijpassende wijn?’ Met veel plezier gaf ik dan advies. Door de uitgekiende combinatie van gerechten met wijnen, kan een feest of diner een ware smaakbeleving zijn.
 
De px, dessertwijn of Port mag natuurlijk niet ontbreken na een goed diner. Heerlijk voor bij een kaasplank, een chocoladedessert of gewoon als geraffineerde afsluiter. Een diner is niet compleet zonder een goede kop koffie of thee. Om lekker te ontspannen en na te genieten. Op vinoalfredo vindt u ook een grote keuze aan koffie en thee; ontspanning en genot is erg belangrijk in het leven!
 
Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje op de site. Mocht u keuzestress hebben, mail naar info@vinoalfredo.nl want dan help ik u graag. Wilt u iemand een wijn cadeau doen maar weet u niet welke, dan kunt u natuurlijk ook een cadeaubon geven. Hierdoor kan uw relatie zelf de keuze maken voor een passende wijn. Vinoalfredo is gids in wijnland.